top of page

Opdracht: Carp Casa Spanje

 

Ja! Voor je het weet zit je voor een opdracht ineens in Spanje, en dat terwijl je onderneming nog maar net uit de startblokken is. Een droom die uitkomt, toch?


Voor een opdrachtgever van Ramblebee Media ben ik door Joe Wouters gevraagd om de online zichtbaarheid van een werkelijk schitterende villa in Spanje te verbeteren. Deze villa, eigendom van Ardy Veltkamp, biedt de mogelijkheid om een kamer, een caravan, of zelfs de hele villa te huren.

De villa is niet alleen uitgerust met een privézwembad waar je heerlijk kunt ontspannen, maar het meest bijzondere is toch wel het off-grid concept. De woning is namelijk volledig zelfvoorzienend en niet aangesloten op het elektriciteits-, gas- of waternetwerk. Dankzij een eigen zonnepark en accu's kan de villa volledig op eigen kracht draaien. Ook het water wordt tientallen meters diep uit de grond gehaald, gefilterd en is daardoor dus ook drinkbaar.


En dat is nog niet alles. De villa staat op een enorm stuk grond, waardoor je volop kunt genieten van de rust en ruimte om je heen. Daarnaast biedt de woning een adembenemend uitzicht over een prachtig meer. Elke avond kun je hier genieten van een onwijs gave zonsondergang.

Wat hebben wij gedaan om dit pareltje op de kaart te zetten? We hebben een gloednieuwe website gebouwd, boordevol informatie en prachtige visuals. Daarnaast hebben we foto's en video's verzorgd die de unieke kenmerken van de villa en de omgeving perfect vastleggen. Om de online aanwezigheid compleet te maken, hebben we ook diverse sociale media-accounts aangemaakt.


Disclaimer: De hierboven getoonde beelden zijn afkomstig van de mijn telefoon, en zijn dus niet de beelden die wij geleverd hebben aan de opdrachtgever.

 


5 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page