top of page

Kuzee neemt De Moor over


Kuzee Autoberging heeft aangekondigd dat het De Moor Autoberging heeft overgenomen, een strategische zet die de positie van Kuzee in de regio Zeeland verder versterkt. Met deze overname zal Kuzee zijn dienstverlening uitbreiden en zijn expertise nog breder kunnen inzetten om aan de behoeften van klanten te voldoen.

Met de overname van De Moor Autoberging zet Kuzee een belangrijke stap voorwaarts in het versterken van zijn positie als toonaangevende speler in de sector

Met de gecombineerde krachten van Kuzee en De Moor zal het bedrijf in staat zijn om een nog uitgebreider scala aan diensten aan te bieden.

Dit zal niet alleen de klanttevredenheid verhogen, maar ook bijdragen aan een efficiëntere en effectievere afhandeling van noodsituaties op de weg.



Kuzee Autoberging blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van snelle en betrouwbare hulp aan automobilisten in Zeeland en daarbuiten. Met de overname van De Moor Autoberging zet Kuzee een belangrijke stap voorwaarts in het versterken van zijn positie als toonaangevende speler in de sector van bergingsdiensten en Autologistiek in de regio en daarbuiten.



486 weergaven1 opmerking
bottom of page