top of page

Hoe is het met de Micra?Uiteraard hebben wij niet stil gezeten. De Micra krijgt eindelijk zijn vorm. Natuurlijk zijn we nog verre van klaar maar de basis is gereed.De originele stalen-velgen hebben plaats gemaakt voor deze 16 inch velgen. Hierdoor krijgt de auto een compleet andere look.


De bullbar is voorzien van werklampen en flitsers. Uiteraard komen er nog een setje dagrijlampen op.De luchthoorns zijn momenteel nog niet volledig aangesloten. Naar de rechter hoorn gaat nu een 6mm leiding. Deze willen we nog upgraden naar een 8mm leiding. Ook de linker hoorn wordt nog aangesloten. Ik heb er bewust voor gekozen om de TGV hoorn niet te laten alteneren. In plaats daarvan kan ik vanaf mijn eigen gemaakte bedienings paneel kiezen of ik de linker, rechter of beide luchthoorns tegelijk wil gebruiken. Zo kan ik dus handmatig kiezen welke toon ik wil.


Binnenkort is er op Youtube weer een update video te bekijken waarin ik uitleg wat ik de afgelopen weken heb gedaan.


Jeffrey en Joe gebruiken de DJI Ronin 4D 8K voor opnamens

68 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page