top of page

De eerste week met de Scania

 

Wat een geweldige machine om mee te werken. De Scania R530 V8 van Kuzee. In deze video kunnen jullie zien hoe ik mijn allereerste week op deze auto heb doorgebracht. Helaas liep niet alles vlekkeloos.


Zo ging er midden in de week de relais kapot die op de hydraulische pomp zit. Gelukkig had ik mijn vriendin bij me die tevens monteur is. Het klusje was dus zo geklaard!


De trailer die er nu achter hangt is niet mijn vaste trailer. Op het moment van schrijven hangt er een gele trailer achter. Verwacht wordt dat in mei 2024 mijn nieuwe trailer geleverd wordt.


 

Uiteraard heb ik de laatste week op mijn Mercedes Actros ook online staan. Hierin neem ik jullie nog een laatste keer meer op een 8 lader opbouw van Groenewold. Ook leg ik jullie voor de laatste keer uit waar alle hendels op een 8 lader opbouw voor dienen.
160 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page